MAANDMENU

Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.
 

Bekijk het maandmenu  

of eet a la carte

   NU RESERVEREN  

Menu

 

Voorgerechten

Zalm Carpaccio - limoen crème   15.80

Escargots a la Bourguignonne - wijngaardslakjes - kruidenboter - geflambeerd met Pastis     14.40

Gamba Pannetje - gember - chili -limoen    14.50

Moules gratiné  - mosseltjes uit de oven - witte wijnsaus - venkel & dille     14.20

Carpaccio de Boeuf - truffelmayo - parmezaan  14.50

 

Limburgse Toppers    

geserveerd met salade & frietjes

Konijn op Limburgse wijze     21.50

Zuurvlees

heerlijke runderstoof in zoet zure jus met appel-perenstroop & ontbijtkoek     17.90

 

Hoofdgerechten

Entrecote Café de Paris of au Poivre     25.90

Confit de Canard a l’orange - eendenbout langzaam gegaard in eigen vet ‘gekonfijt’ sinaasappeljus  24,-

Wang à la Bordelaise - boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus     25.90

Gamba’s au Four - kruiden - look - bosui & cherry tomaat     24.50

 


Bistro Spécial 18.70

Boulets Liégeois 

"Luikse ballen" saus van Limburgse stroop - uien - ontbijtkoek - salade & frietjes    

Vol au Vent

zachte stukjes kip in een romige gevogeltevelouté met gehaktballetjes - champignons - salade & frietjes

Coq au Vin

klassieke Franse stoof met kip - spek & peen in rode wijnsaus met een vleugje sinaasappel - salade & frietjes

 

Maaltijd Salades

Salade César

fris gemengde salade met kip - ei - parmezaan     18.20

 

Salade Val Dieu Brûlèe

fris gemengde salade met walnootjes - appelcalvados chutney     18.20