Voorgerechten
Escargots a la Bourguignonne wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis 14.90
Cassolette de Scampi gepelde scampi's | tomaat Pernod saus 15.90
Moules gratiné mosseltjes uit de oven - witte wijn | roquefort 15.90
Carpaccio de Boeuf 100 gram dun gesneden runderhaas van het Blanc Bleu Belge rund uit Margraten | truffelmayo | parmezaan 16.50
Camembert au four rozemarijn | vijg | walnootjes & honing 14.50
Steak Tartare handgesneden runderhaas van het Blanc Bleu Belge rund uit Margraten | truffelmayo | brioche 16.50
Hoofdgerechten
Steak au Poivre 25.50
Wang à la Bordelaise boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus 26.50
Limburgse Konijnstoof heerlijke stoof van Konijn zonder botjes 22.50
Lamsrump het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus 24.80
Hollandse boerderij Eendenborstfilet rozemarijn citrus jus 25,-
Poulet Jaune franse maïshoen filet | zacht zoete honing tijm jus 22.50
Vis v/d Dag Dagprijs
Bistro Spécial 19.70
Boulets Liégeois
"Luikse ballen" saus van Limburgse stroop - uien & ontbijtkoek