MAANDMENU

Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.
 

Bekijk het maandmenu  

of eet a la carte

   NU RESERVEREN  

Menu

 

Voorgerechten

Escargots a la Bourguignonne - wijngaardslakjes - kruidenboter - geflambeerd met Pastis     14.90

Cassolette de Scampi - gepelde scampi's - tomaat Pernod saus  15.50

Moules gratiné  - mosseltjes uit de oven - witte wijn - roquefort     15.50

Carpaccio de Boeuf - truffelmayo - parmezaan  15.20

Camembert au four rozemarijn - vijg - walnootjes   14.50

Steak Tartare - truffelmayo    15.90

Soupe à l'oignon - gegratineerde uiensoep     9.80

 

 

Hoofdgerechten

Steak au Poivre     25.50

Wang à la Bordelaise - boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus     26.50

Limburgse Konijnstoof     22.50

Lamsrack - honing tijm jus     32.50

Eendenborst - rozemarijn citrus jus     24.90

Poulet Jaune - franse maïshoen filet - honing tijm jus     22.50


Bistro Spécial 19.70

Boulets Liégeois 

"Luikse ballen" saus van Limburgse stroop - uien - ontbijtkoek - salade & frietjes    

 

Boeuff Bourguignon

klassieke Franse stoof van rundvlees - spek & peen in rode wijnsaus

 

 

 

Verrassings Menu 36.50