MAANDMENU

Een vier wekelijks wisselend 3 gangen menu samengesteld met de beste ingrediënten aangepast aan de seizoenen, zo proeft je iedere keer nieuwe smaken.
 

Bekijk het maandmenu  

of eet a la carte

   NU RESERVEREN  

Menu

 

Voorgerechten

Escargots a la Bourguignonne  wijngaardslakjes | escargots kruiden | piment d'espelette | geflambeerd met Pastis     14.90

Cassolette de Scampi  gepelde scampi's | tomaat Pernod saus  15.90

Moules gratiné   mosseltjes uit de oven - witte wijn | roquefort     15.90

Carpaccio de Boeuf  100 gram dun gesneden runderhaas van het Blanc Bleu Belge rund uit Margraten | truffelmayo | parmezaan  16.50

Camembert au four rozemarijn | vijg | walnootjes & honing  14.50

Steak Tartare handgesneden runderhaas van het Blanc Bleu Belge rund uit Margraten | truffelmayo | brioche    16.50

 

 

 

Hoofdgerechten

Steak au Poivre     25.50

Wang à la Bordelaise  boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus     26.50

Limburgse Konijnstoof  heerlijke stoof van Konijn zonder botjes   22.50

Lamsrump  het lekkerste stukje vlees van het Lam gesneden uit de bovenzijde van de Lamsbout - zacht zoete honing tijm jus     24.80

Hollandse boerderij Eendenborstfilet  rozemarijn citrus jus     25,-

Poulet Jaune  franse maïshoen filet | zacht zoete honing tijm jus     22.50

Vis v/d Dag     Dagprijs


Bistro Spécial 19.70

Boulets Liégeois 

"Luikse ballen" saus van Limburgse stroop - uien & ontbijtkoek    

 

 

 

 

ALL - IN MIDWEEK arrangement

Enkel op woensdag & donderdag

Exclusief ALL - IN arrangement

 

Ontvangst met bubbeltje

3 gangen keuzemenu | tafelwater | 2 glazen wijn naar keuze

& koffie servies

55,-