Voorgerechten
Escargots a la Bourguignonne - wijngaardslakjes - kruidenboter - geflambeerd met Pastis 14.90
Cassolette de Scampi - gepelde scampi's - tomaat Pernod saus 15.50
Moules gratiné - mosseltjes uit de oven - witte wijn - roquefort 15.50
Carpaccio de Boeuf - truffelmayo - parmezaan 15.20
Camembert au four rozemarijn - vijg - walnootjes 14.50
Steak Tartare - truffelmayo 15.90
Soupe à l'oignon - gegratineerde uiensoep 9.80
Hoofdgerechten
Steak au Poivre 25.50
Wang à la Bordelaise - boterzachte wang van het Iberico varken met klassieke rode wijnjus 26.50
Limburgse Konijnstoof 22.50
Lamsrack - honing tijm jus 32.50
Eendenborst - rozemarijn citrus jus 24.90
Poulet Jaune - franse maïshoen filet - honing tijm jus 22.50
Bistro Spécial 19.70
Boulets Liégeois
"Luikse ballen" saus van Limburgse stroop - uien - ontbijtkoek - salade & frietjes
Boeuff Bourguignon
klassieke Franse stoof van rundvlees - spek & peen in rode wijnsaus